PXA-H800 V1.110 / V2.110 Update

Er zijn 2 verschillende firmware versies. Alvorens deze te downloaden, gelieve onderstaande beschrijving te lezen.

1. Firmware Versie V1.110

• Wanneer een niet-Alpine Ai-NET compatibele eenheid is gebruikt

• Wanneer een van de volgende Ai-NET compatibele eenheden is gebruikt: INA-W910R / IVA-W520R / IVA-D511R / IVA-D511RB / IVAW502R / IVA-W505R / IVA-W202R / IVA-W205R / IVA-D105R / IVA-D106R / IVA-D800R / CDA-117Ri / VPA-B211P / VPA-B222R

Download PXA–H800 Firmware
FU_PXA-H800_V1110.zip (Versie V1.110) - 246MB
(incl. RUX-C800 e Sound Manager voor PXA-H800)

2. Firmware Versie V2.110

• Wanneer een van de volgende Ai-NET compatibele eenheden is gebruikt: iDA-X301 / iDA-X301RR / iDA-X311 / iDA-X311RR / iDA-X305 / iDA-X305S / CDA-9884R / CDA-9885R / CDA-9886R / CDA-9887R / CDA-105Ri / DVA-9965R / iXA-W407BT / iXA-W404R

Download PXA-H800 Firmware

FU_PXA-H800_V2110.zip (Versie V2.110) - 246MB

(incl. RUX-C800 en Sound Manager voor PXA-H800)

Inleiding

Deze handleiding beschrijft de procedure voor het updaten van de PXA-H800-Software.

UG_PXAH800_ML.pdf (PDF 2.3 MB; EN, FR, ES, DE, IT, SV)

De oplossingen zijn:

• Annuleer resterende DSP geluid
  • Systeeminstellingen blijven opgeslagen in de Presets na losgekoppelde batterij of AI-Net kabel.
  • Verbeterde Preset backup en restore (Navi mix setting (AAN/UIT), guide mix levens en Imprint instellingen zijn opgeslagen in de Preset)
  • Subwoofer level aanpassing voor oudere AI-NET units.
  • Hogere woofer level voor DD en dts
  • Hoger level voor Navi Mix
  • Nieuwe Sound Manager Software
  • compatibel met 64-bit

Waarschuwing

Voordat u verdergaat met deze update kunt u best alle geluidsinstellingen opslaan.

Alle instellingen zullen na de update verloren gaan.

Benodigdheden

• Hoge snelheid internet verbinding

Update Instructies (de update procedure is hetzelfde voor firmware versies V1.110 / V2.110)

1. Download het update bestand (.zip).

2. Pak het bestand uit op het bureaublad.

3. Installeer "SoundManagerforPXA-H800Ver1110_setup.exe" OF "SoundManagerforPXA-H800Ver2110_setup.exe" op je computer.

4. Koppel de PXA-H800 aan je PC en start de Sound Manager Software.

5. Selecteer "Option (O)" en dan "Software download (M)"

6. Selecteer OK.

7. Start "Starting PRESET data backup" door op "YES" te klilkken.

(Alle PXA-H800 data en instellingen zullen worden bewaard op je PC. Met behulp van deze backup kan je na de update alle data van de PXA-H800 terugzetten.)

8. Klik "OK" nadat de backup is voltooid.

9. Selecteer het uitgepakte bestand. Bestandsnaam zal “PXA-H800_v1110” OF "PXA-H800_v2110" zijn, klik dan op "Open"

10. De update zal automatisch beginnen. Dit process duurt ongeveer 10 minuten.

11. Volg de instructieschermen na het voltooien van de update.

12. Controleer tijdens het herstarten van de Sound Manager Software dat de PXA-H800 Versie is veranderd naar V1.110 OF V2.110

13. Het updaten van je PXA-H800 is voltooid.

14. Als u in het bezit bent van een RUX-C800, volg dan volgende stappen voor het bijwerken van de RUX-C800 software.

15. Koppel de PXA-H800/RUX-C800 en start de Sound Manager Software.

(Als de PXA-H800 al is voorzien met de update V1.110 OF V2.110 en de RUX-C800 is verbonden, zal de foutmelding "Version Error" worden weergegeven of de RUX-C800)

16. Selecteer "Option" en dan "RUX-C800 Software Download (F)".

17. Selecteer OK.

18. Selecteer het uitgepakte bestand "RUX-C800_V1110.bin" OF "RUX-C800_V2110.bin" en klik dan op "Open".

19. De update zal automatisch beginnen. Dit process duurt ongeveer 10 minuten.

20. Volg de instructieschermen na het voltooien van de update.

21. Controleer tijdens het herstarten van de Sound Manager Software dat de PXA-H800 en RUX-C800 Versie is veranderd naar V1.110 OF V2.110

22. De update is voltooid.