Kaart update INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI

Registreer u via alpine.naviextras.com. Download de toolbox alvorens de instructies voor de map update van je Alpine navigatie te volgen.

1. Naviextras Toolbox

Alpine.naviextras.com is de officiële kaart update portal voor Alpine.

Sommige fucties op de alpine.naviextras.com site, zoals het kopen van updates, vereisen dat uw apparaat is geregistreerd.

Registreer uw INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI onder de Naviextras Toolboxen (gratis PC-software) vul de gevraagde persoonlijk gegevens in.

alpine.naviextras.com

Eisen en beperkingen:

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8
  • USB-stick met 8 GB aanbevolen (INE-W970BT)
  • USB-stick met 16 GB aanbevolen (INE-W990BT / INE-W990HDMI)

INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI Map Update Process

1) Sluit de USB-stick aan op het navigatiesysteem.

2) Ga naar Hoofdmenu (Main Menu) → Navigatie Menu → Instellingen (Settings)→ UpdateDruk op "Go!".
Opmerking: De “Go!” zal alleen selcteerbaar zijn als de USB-stick aangesloten is.

3) Synctool start. Druk op de knop "Informatie apparaat verzamelen" (Collect device information).

4) Druk “Ok”.

5) Druk  “Stoppen” (Quit).

6) Druk op "Ja" (Yes) om SyncTool te stoppen.

7) Verwijder de USB-stick, druk daarna op "Doorgaan" (Continue). Het navigatiesysteem wordt automatisch opnieuw opgestart.

8) Sluit de USB-stick aan op uw pc.

Ga online naar https://alpine.naviextras.com/shop/portal/downloads en volg de instructies op de naviextras.com website hoe de Naviextras Toolbox te downloaden en te installeren.
Start de Naviextras Toolbox. De USB-stick zal worden herkend als je navigatiesysteem.
Koop en installeren inhoud en updates, zoals beschreven binnen de Naviextras Toolbox.

9) Verwijder de USB-stick veilig uit je pc en sluit deze aan op het navigatiesysteem.
Start SyncTool zoals hierboven beschreven,  ga naar het hoofdmenu (Main Menu)  → Instellingen (Settings) → Update en druk op de "Go!" knop.

10) Synctool start. Druk op de knop "Kopieer updates naar uw apparaat" (Copy updates to your device).

11) Bevestig met "Ja" (Yes).

12) Druk “Ok”.

13) Druk “Stoppen” (Quit).

14) Druk op "Ja" (Yes) om SyncTool te stoppen.

15) Verwijder de USB-stick, druk daarna op "Doorgaan" (Continue). Het navigatiesysteem wordt automatisch opnieuw opgestart.

Service informatie

De volgende informatie is heel belangrijk voor de service afhandeling als u een account heeft geopend bij Naviextras.com en aanvullende updates aanschaft voor uw INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI, in aanvulling op het oorspronkelijke geïnstalleerde software pakket!

De INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI creëert een afzonderlijke software-identificatienummer genoemd SWID, tijdens de eerste keer opstarten.Dit software identificatienummer zal worden opgenomen in Naviextras.com terwijl u een update aanschaft voor uw INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI. Dit wordt gedaan om Auteursrecht beschermde zaken te garanderen. Uw apparaat en uw account voor dit apparaat zal worden herkend bij een volgend bezoek aan Naviextras.

Alpine services maakt gebruim van bestanden in PDF formaat, op de eerste plaats om uit te leggen hoe formulieren moeten worden ingevuld, voor degenen onder u die niet beschikken over Acrobat op uw computer, kunnen deze formulieren kunnen worden ingevuld met behulp van Acobat Reader welke beschikbaar is als freeware. Hierbij een link naar Acrobat Reader, Reader 9 of hoger is aanbevolen voor deze formulieren. Adobe Reader X (10.1) zal noodzakelijk zijn bij PDF's met ingebedde video's.

http://get.adobe.com/

Voltooide kopieën van PDF-formulieren kunnen niet worden opgeslagen op uw computer om veiligheidsredenen, dus vul het formulier in en print het als PDF, als u niet beschikt over een geïnstalleerde PDF-printer op uw computer, dan zijn er vele freeware PDF printers beschikbaar op het net, hierbij een link naar een bekende:

http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php

Verkrijg het SWID nummer op uw  INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI

De SWID is belangrijk voor de service afhandeling, omdat uw huidige SWID zal komen te vervallen:

• Uw dealer/service punt zal uw   INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI omwisselen met een andere.
  • De service afdeling heeft de hoofd PWB vervangen.
  • Uw   INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI heeft een volledige herinstallatie van de firmware en software

Waar vind ik de SWID (PDF, 3.9 MB)

Service formulier

Noteer daarom uw SWID nummer en vul het bijgevoegde formulier in als uw INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI teruggestuurd dient te worden naar de service afdeling en u heeft extra software voor dit apparaat aangeschaft.

Onnodig, als uw INE-W970BT / INE-W990BT / INE-W990HDMI nog steeds originele software bevat.

Service Information (PDF, 0.9 MB)

Download het bestand en open deze in uw browser.