Kaart update INA-W910R

Registreer u via alpine.naviextras.com. Download de toolbox alvorens de instructies voor de map update van je Alpine navigatie te volgen.

1. Naviextras Toolbox

1. Naviextras Toolbox

Alpine.naviextras.com is de officiële kaart update portal voor Alpine.

Sommige fucties op de alpine.naviextras.com site, zoals het kopen van updates, vereisen dat uw apparaat is geregistreerd.

Registreer uw INA-W910R onder de Naviextras Toolboxen (gratis PC-software) vul de gevraagde persoonlijk gegevens in.

alpine.naviextras.com

2. Eisen en beperkingen:

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8
  • SD-kaart met 16 GB of meer capaciteit is aanbevolen, FAT32 geformatteerd
  • De SD-kaart speler van de  INA-W910R kan niet gebruikt worden tijdens de update.

Download de kaart update software Synctool

1) Download <<Map_Update_Tool_Synctool_xxxxxx.zip>> naar uw PC.

2) Sluit een lege SD-kaart aan op uw PC.

3) Pak het bestand uit (dat wil zeggen d.m.v. Winrar / Winzip / IZArc) op de SD-kaart. De map "autorun" moet in de root directory van de SD-kaart staan.

4) Verwijder de SD-kaart veiling van uw PC.

5) INA-W910R inschakelen door aan de ontsteking te draaien en "Navigatie" als bron te selecteren.

6) Plaats de SD-kaart in de  INA-W910R.

7) Map update tool (synctool) start op. Wacht tot file operation requests is uitgevoerd. Schakel de INA-W910R/ ACC niet uit tijdens dit proces.

Het proces duurt maximaal 30 minuten, INA-W910R zal automatisch herstarten.

8) Verwijder de SD kaart uit de INA-W910R en plaats deze in uw pc.

9) Start de Naviextras Toolbox. De SD kaart zal herkend worden als uw navigatiesysteem. Koop en installeer inhoud en updates, zoals beschreven in de Naviextras Toolbox.
Let op: afhankelijk van uw systeem, zal de Toolbox u updates bieden voor de navigatie software van de INA-W910R.

Indien deze updates worden aangeboden, ga verder met stap 10 tot 13. Ga anders direct verdet met stap 14.

10) Download de software update. Verwijder de SD kaart veilig uit uw PC en sluit Naviextras Toolbox nadat het downloaden is voltooid.

11)Plaats de SD kaart in de INA-910R en wacht tot het apparaat is opgestart. De software update wordt dan op het apparaat geinstalleerd.

12) Verwijder de SD kaart en plaats deze opnieuw in uw PC.

13) Start Naviextras Toolbox. De SD-kaart wordt herkend als uw navigatiesysteem. Koop de content en updates en installeer deze zoals beschreven binnen Naviextras Toolbox.

14) Verwijder de SD kaart veilig uit uw PC en plaats deze in de INA-W910R.

Start de navigatie met de bijgewerkte inhoud.

Waarschuwing:

de SD kaart niet uit het navigatie systeem verwijderen, behalve voor verdere updates.

Service informatie

De volgende informatie is heel belangrijk voor de service afhandeling als u een account heeft geopend bij Naviextras.com en aanvullende updates aanschaft voor uw INA-W910R, in aanvulling op het oorspronkelijke geïnstalleerde software pakket!

De INA-W910R creëert een afzonderlijke software-identificatienummer genoemd SWID, tijdens de eerste keer opstarten.Dit software identificatienummer zal worden opgenomen in Naviextras.com terwijl u een update aanschaft voor uw INA-W910R. Dit wordt gedaan om Auteursrecht beschermde zaken te garanderen. Uw apparaat en uw account voor dit apparaat zal worden herkend bij een volgend bezoek aan Naviextras.

Alpine services maakt gebruim van bestanden in PDF formaat, op de eerste plaats om uit te leggen hoe formulieren moeten worden ingevuld, voor degenen onder u die niet beschikken over Acrobat op uw computer, kunnen deze formulieren kunnen worden ingevuld met behulp van Acobat Reader welke beschikbaar is als freeware. Hierbij een link naar Acrobat Reader, Reader 9 of hoger is aanbevolen voor deze formulieren. Adobe Reader X (10.1) zal noodzakelijk zijn bij PDF's met ingebedde video's.

http://get.adobe.com/

Voltooide kopieën van PDF-formulieren kunnen niet worden opgeslagen op uw computer om veiligheidsredenen, dus vul het formulier in en print het als PDF, als u niet beschikt over een geïnstalleerde PDF-printer op uw computer, dan zijn er vele freeware PDF printers beschikbaar op het net, hierbij een link naar een bekende:

http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php

Verkrijg het SWID nummer op uw INA-W910R

De SWID is belangrijk voor de service afhandeling, omdat uw huidige SWID zal komen te vervallen:

• Uw dealer/service punt zal uw INA-W910R omwisselen met een andere.
  • De service afdeling heeft de hoofd PWB vervangen.
  • Uw INA-W910R heeft een volledige herinstallatie van de firmware en software nodig.

Service formulier

Noteer daarom uw SWID nummer en vul het bijgevoegde formulier in als uw INA-W910R teruggestuurd dient te worden naar de service afdeling en u heeft extra software voor dit apparaat aangeschaft.

Onnodig, als uw INA-W910R nog steeds originele software bevat.

Service Information (PDF, 0.9 MB)

Download het bestand en open deze in uw browser.