Bluetooth Firmware Update

U kan de laatste updates voor je Alpine Bluetoothtoestel dowloaden.

Verbeteringen voor CDE-173BT, CDE-174BT en UTE-72BT

De update heeft de volgende verbeteringen:

• koppel process
  • Bluetooth-connectiviteit

Verbeteringen voor CDE-173BT, CDE-174BT en UTE-72BT

De update heeft de volgende verbeteringen:

• Bluetooth audio prestaties tijdens telefoonboek downloaden
  • Telefoonboek downloadsnelheid

1. Compatibiliteitstabel

Als u uw telefoon probleemloos kan koppelen moet u deze update niet uitvoeren.

Wij raden u aan om de Bluetooth firmware versie van uw Alpine produkt te controleren en de compatibiliteitstabel van mobiele telefoons te bekijken.

Selecteer uw Alpine-produkt voor meer informatie

CDE-173BT, CDE-174BT, UTE-72BT

2. Download Firmware

Volg stap voor stap de instructies voor de  update van uw Alpine-produkt.

Hoe je de device software updaten van je Alpinetoestel

1. Download het Bluetooth Firmware update bestand en zet hem op een USB-stick.

2. Parkeer en zet de motor uit. Schakel de ACC positie in.

3. Plug de USB stick in.
USB-ingang voor:

• CDE-173BT
  • UTE-72BT
  • CDE-177BT

USB-ingang achter:

• CDE-174BT
  • CDE-178BT
  • iDE-178BT

4. Update uw Bluetooth Firmware.

Waarschuwing

• NIET jupdaten tijdens het rijden.
  • Schakel uw voertuig/de stroom toevoer niet uit tijdens het updaten. De update kan niet correct worden uitgevoerd en de head-unit kan worden beschadigd.

Vereisten

• Computer met een USB-poort
  • USB stick

Instructies

CDE-173BT, CDE-174BT, UTE-72BT

CDE-177BT, CDE-178BT, iDE-178BT

Let op: De updateprocedure voor versie C510 is hetzelfde als die voor versie C500