NEDERLAND

Peugeot 4800 04/2012 -

King Size Entertainment

De One Look Navi XL maakt in-car entertainment een geheel nieuwe ervaring met zijn gigantische 8'' monitor. De extra grote display geeft u One Look gemak en de mogelijkheid om films te kijken met een bioscoop-achtige sfeer. Zelfs in split-screen modus is het kijken naar de display een avontuur.

De 8'' display biedt een eye-opening 43% groter scherm dan 7'' (17.78cm) wordt weergegeven. U geniet van een prachtige navigatiekaart detail, en zelfs in de 50/50 split screen mode heb je een duidelijk overzicht van alle activiteiten. Gebruik het en je zult nooit meer terug willen naar een kleiner formaat!

8 Inch installatie kits

Netjes installeren van een 8'' scherm in een gewone dashboard kan een uitdaging zijn, dus Alpine biedt een toenemend aantal montagesets, waaronder alles van mechanische onderdelen tot adapters en interfaces voor stuurwielafstandsbediening en voertuigdisplay (indien beschikbaar).

 

 

X800D-U

De 8 inch installatie bevat alle onderdelen die nodig zijn om de INE-W928R / X800D-U te installeren en te laten werken in het voertoeg. De onderdelen voor de mechanische montage zijn inbegrepen, evenals een adapter. Antenne adapter is niet nodig.