NEDERLAND
 Producten  Ondersteuning

Firmware Update EZi-DAB-GO / EZi-DAB-BT

Deze firmware update is specifiek bedoeld voor gebruikers met de Alpine EZi-DAB-GO / EZi-DAB-BT. Een firmware-update per eenheid. Als u niet zeker weet of u deze update nodig heeft, neem dan contact op met uw dealer.

Er kunnen in de toekomst software updates worden uitgegeven met nieuwe mogelijkheden en functies voor uw EZi-DAB-GO / EZi-DAB-BT.

De Pure Go-app zal een bericht tonen wanneer er een software-update beschikbaar is en adviseert u hoe u de EZi-DAB-GO / EZi-DAB-BT bijwerkt naar de nieuwste software versie.

Zorg ervoor dat u altijd de laatste appversie op uw telefoon of tablet geïnstalleerd heeft.

Om de app te downloaden kunt u vanaf uw telefoon of tablet zoeken naar PURE GO in de Apple App Store of bij Google Play.

App Store Google Play Logo

De update verbetert de volgende punten:

• Play/pauze functie tijdens het luisteren naar DAB
  • Systeemverbeteringen

Software update ALLEEN voor EZi-DAB-GO

Software update ALLEEN voor EZi-DAB-BT

Download de instructies hier: